Tip os log ind
  • 1/: Jeg tror, de fleste kender til de tilfældige møder på gaden, hvor man mærker en form for tiltrækning og fantaserer om »hvad nu hvis«.
    Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/ritzau Scanpix
  • 1/: Egentlig troede han, at han kun skulle lave komik og satire, men et tilfældigt møde sendte Mikael Wulff i en anden retning og viste ham, at han også kan andet.
    Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix
  • 1/: Hvor meget skal man gå på kompromis i mødet med et andet menneske? Sådan lyder et af spørgsmålene i tv-serien »Perfekte steder«. Mikael Wulff har ikke selv svaret, men han ved, at mødet med et andet menneske kan forandre en - på godt og ondt.
    Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix

Han har et skarpt blik for det satiriske

Mikael Wulff er kendt for sit skarpe satiriske blik og sin sans for komik - blandt andet som en del af duoen Wulffmorgenthaler, men med TV 2-serien »Perfekte steder« har han fundet ud af, at han kan andet og mere end at være sjov. Nu sender han den sidste sæson ud til seerne med en opfordring til at gå ud i den lyse sommernat og lade sig blæse i nye retninger
09. juni 2019, 14.00

Hvis nogen for bare få år siden havde fortalt Mikael Wulff, at han i nær fremtid ville skabe en kærlighedshistorie uden satirisk bid og latterfremkaldende...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Livsstil