Tip os log ind

Hammel får igen i et klovneløb

16. maj 2018, 10.19

HAMMEL For andet år i træk får Hammel en afdeling af motionsløbet Klovneløbet, som samler penge ind til foreningen Danske Hospitalsklovne. Klovneløbet i Hammel afvikles lørdag den 2. juni.

Klovneløbet er et familieløb, hvor alle kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst; Det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål. Ruten på to km er på asfalt og hårde jordstier, så også klapvogne og kørestole kan være med.

I Hammel er det Cæcilie Nielsen, der frivilligt arrangerer Klovneløbet på vegne af Danske Hospitalsklovne:

- Løbet skydes i gang ved Skovvangskolen på Minervavej i Hammel, hvor der også vil være forskellige andre aktiviteter for store og små. Jeg synes, det er en fantastisk måde at støtte et godt formål på, fortæller Cæcilie Nielsen, der håber på, at mange vil tilmelde sig Klovneløbet.

Prisen for at deltage er 60 kr. per person. Heraf går 48 kr. direkte til Danske Hospitalsklovnes arbejde på landets børneafdelinger. De resterende 12 kr. går til afvikling af løbet.

Klovneløbet i Hammel er ét ud 60 Klovneløb, der afholdes rundt omkring i landet i maj og juni måned. Alle Klovneløb er arrangeret af lokale frivillige.


Ordet er ditMere Hammel