Tip os log ind
SIF's simon Jakobsen og Tobias Salquist i kamp.
Foto: Philip Davali/scanpix 2018)

Gustaf Nilsson reddede SIF på kampens sidste spark

SIF var på vej mod skidt resultat, men Gustaf Nilsson udlignede til 1-1 dybt inde i overtiden
17. maj 2018, 20.05

FODBOLD Det blev lige så svært, som frygtet, men fire minutter inde i overtiden dukkede SIF-angriber Gustaf Nilsson op og udlignede til 1-1 mod FC Helsingør.

Dermed fik SIF et godt udgangspunkt til returopgøret i nedrykningsdramaet på mandag i Silkeborg.

SIF fik ellers en skidt start på opgøret. FC Helsingør var klart bedst i det første kvarter, og flere gange brændte det på foran Silkeborg-mål.

Efter små 14 minutter kom hjemmeholdet også foran. Douglas Stanley Ferreira sparkede bolden i nettet med lidt af et drømmehug, der ramte overligger og begge stolpe, inden bolden gik i mål.

Efterfølgende kom SIF bedre med, men pauseføringen var helt fortjent.

Efter pausen fik SIF bedre fat, men de helt store chance udeblev længe.

Først i de sidste minutter eksploderede opgøret. Frøst havde SIF bolden i nettet, men målet blev annulleret for offside.

Kort efter Douglas Stanley Ferreira en kæmpe mulighed helt fri i feltet, men dybt inde i overtiden kom forlønsingen, da SIF udlignede. Et godt oplæg fra Stephan Petersen endte hos Gustaf Nilsson, der hårdt fladt hamrede bolden i nettet.

Nu er skal Helsingør vinde - eller score mindst to gange for samlet at slå SIF ud.

Vinder SIF samlet, venter der et opgør mod enten Esbjerg eller Vejle Boldklub for at blive i den bedste række. Taber SIF samlet, er det farvel til Superligaen.


Ordet er ditMere Sport