Tip os log ind
  • 1/: Mange, som ikke kommer fra Silkeborg, havde fundet vej til Hjejlen denne onsdag. Der var både nogle tyskere, men også en familie fra Søborg på Sjælland. Det var Dorte Jensen, der havde sin far, Jørn Jensen, og sin mand, Søren Holgersen, med. De er turister i Silkeborg i to dage og bor på Radisson Blu Hotel. Først var de i Sindal, så i Skagen, og onsdag var turen kommet til Silkeborg. - Det er et meget smuk område. Vi har bare siddet og nydt solen og området hernede ved vandet. Min mand og jeg har været her før, men ikke min far, siger Dorte Jensen. Dagens program var nøje planlagt på forhånd, og især én glædede sig til sejlturen. - Jeg elsker at sejle. Jeg ved, jeg har lyst til at komme til byen igen, siger Jørn Jensen.
  • 1/: Hjejleselskabet har haft flere selskaber i år end sidste år. Men direktør Thomas Klostergaard fortæller, at det primært er, fordi de har arbejdet målrettet med bådturene med selskaber og kan tilbyde et helt arrangement til dem, der ønsker det med både mad og musik.
  • 1/: Selvom mange ikke havde reserveret på forhånd, kom alle med om bord onsdag eftermiddag. Men derefter var båden også godt proppet.

Gæster vilde med nyt system hos Hjejlen

Hjejlens gæster har taget godt imod Hjejleselskabets nye tilbud om at booke billetter online. Og det kommer ikke bag på direktør Thomas Klostergaard
12. juli 2018, 14.54

SILKEBORG Der er trængsel på havnen i Silkeborg onsdag eftermiddag. Om kun få minutter er Hjejlen klar til at sejle til Himmelbjerget. En lille skare af...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Silkeborg