Tip os log ind
Kvinden har forklaret, at røvere truede hende med en kniv, da de trængte ind i hendes hjem i Svenstrup.
Foto: Colourbox

Groft hjemmerøveri: Truede med kniv og bandt 25-årig kvinde

En høj og en lav røver trængte ind i kvindens hjem klokken to om natten
02. juni 2019, 10.25

SVENSTRUP Politiet efterforsker et groft hjemmerøveri, som natten til torsdag gik ud over en 25-årig kvinde i hendes hjem i Svenstrup ved Hammel.

Kvinden har forklaret, at hun vågnede ved to-tiden, da hun hørte noget støj ud foran køkkenvinduet.

Da hun kiggede ud, stod to mænd og truede hende med en kniv, og de trængte derefter hurtigt ind i køkkenet gennem vinduet.

De to mænd bandt kvinden, mens de rodede huset igennem. Bagefter stak de af med nogle kontanter og smykker. Det lykkedes kvinden at slippe fri og tage hen til en ven, der kontaktede politiet.

Kvinden har til Østjyllands Politi forklaret, at de to mænd muligvis talte et østeuropæisk sprog til hinanden, mens de talte engelsk til hende.

De to hjemmerøvere beskrives sådan: Den ene er 27-28 år gammel, ca. 190 cm høj, lys i huden og har kort, sort hår. Han var iført blålige jeans og mørkt overtøj, og bar et tørklæde, som dækkede næse og mund.

Den anden er ligeledes 27-28 år gammel, ca. 160 cm høj. Han var mørkere i huden og havde kort, sort hår.

Han var iførte blålige jeans og mørkt overtøj. Han talte engelsk til den 25-årige kvinde.

Politiet har sikret sig spor på stedet og hører meget gerne fra vidner, der har set mistænkelige personer eller køretøjer natten til torsdag i Svenstrup-området, eller som kan have oplysninger om røveriet.


Ordet er ditMere Favrskov-Hammel