Tip os log ind
  • 1/: Sonja Svarre, Buskelund Ja, det gør jeg faktisk. Jeg kører ud til gårdbutikker og køber kød og ost, blandt andet i Skov- gaard Gårdbutik og på mejeriet i Them. Har de her i Superbrugsen et godt tilbud på en vare, som er økologisk og lavet her i nærheden, så køber jeg også den.
  • 1/: Jan Hansen, Balle Ja, jeg går faktisk og kigger lidt efter dem, for jeg kan godt lide, at der er lokale varer i det lokale supermarked. Jeg køber for eksempel honningen fra Kjellerup, som sælges her i Superbrugsen. Jeg køber den både, fordi den er lokal, og fordi det er en god honning.
  • 1/: Pia Andersen, Silkeborg Jeg går ikke specielt efter lokale varer. Jeg bor på Nørreskov Bakke lige ved Fakta, men jeg tager herud, fordi Superbrugsen er et dejligt sted at handle. Butikken har et stort udvalg af mange forskellige ting.
  • 1/: Jette Havemose, Hvinningdal Lokalt producerede varer? Hvor er de henne? Jeg kunne godt tænke mig, at butikken gjorde mere ud af at præsentere lokale varer. Så ville jeg lægge mærke til dem - især grønt. Jeg kan godt lide, når grøntsagerne er danske.

Går du efter lokale varer?

16. april 2018, 15.53

...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind