Tip os log ind
  • 1/: Det er tre dage med masser af fodbold i Gjern.
    Foto: Bjarne Gregersen
  • 1/: Sidste år deltog 68 ungdomshold i stævnet i Gjern.
    Foto: Jakob Stigsen Andersen

Gjern IF forbereder nyt stort ungdomsfodboldstævne

Den syvende udgave af Spar Cup i Gjern er flyttet et stykke længere hen i februar end normalt
09. januar 2015, 09.42

GJERN For syvende år i træk afholder Gjern IF atter et stort indendørs ungdomsfodboldstævne i Gjern Kultur- og Idrætscenter til februar.

Spar Cup stævnet rækker helt ned fra de mindste spillere i U6 og op til 9. klasses drenge og piger, og det har de seneste år haft så mange deltagende hold, at det er blevet strakt over tre dage. I år ligger stævnet lidt senere end sædvanlig, nemlig i weekenden fredag 20. til søndag den 22. februar.

- Vi har godt med tilmeldinger. Men nærmest som sædvanlig savner vi en del tilmeldinger fra de helt lokale klubber. De har det med først at tilmelde sig i sidste øjeblik, siger Gjern IFs Jakob Abildtrup, der derfor opfordrer de lokale klubber til hurtigst muligt at få tilmeldingerne på plads, da sidste tilmeldingsfrist er sat til lørdag den 10. januar.


Spil på tværs af hallen

Igen i år vil der være medalje til alle spillere til og med U-11, samt pokal til den samlede vinder. I de øvrige rækker er der personlige præmier til nr. 1 og nr. 2 i hver række, samt pokal til den samlede vinder. Der vil desuden blive uddelt en masse spurtpræmier for lækre detaljer, gode mål og meget andet.

I de yngste rækker for U6 og U7 spilles der på tværs i hallen på små mål, og det giver masser af gang i hallen, når de yngste spillere indtager den lørdag formiddag ved stævnet.

Der deltog 68 hold ved sidste års stævne.


Ordet er dit