Tip os log ind
Karin Cruz Forsstrøm er kendt som en kompetent, erfaren og passioneret journalist og studievært. Hun er samtidig vellidt for sit gode humør, sin humor og for sin behagelige måde at være på.
Foto: Per Arnesen/tv2

Fynbo med peruvianske rødder

Nyhedsvært Karin Cruz Forsstrøm, der tirsdag 14. august fylder 40 år, har siden august 2016 været fast vært på TV 2's nyhedsudsendelse klokken 18.00
13. august 2018, 11.35

40 På trods af at hun er en ægte fynbo med solid base i Odense, er hun næsten ligeså flydende på spansk, som hun er på dansk. Det skyldes, at Karin Cruz Forsstrøm er vokset op med en peruviansk mor og en dansk far.

Hun blev født i Herlev for 40 år siden, men det meste af barndommen er tilbragt i Odense, hvor hun også bor den dag i dag med sin mand og datter. Karin Cruz Forsstrøm kom til TV 2 i 2004, hvor hun startede som praktikant på TV 2 Nyhederne. Efter endt praktik blev hun ansat på programmet »Station 2«, som hun har været vært på i flere omgange.

Hun har også indtaget værtsstolen på TV 2 News og i »Go' morgen Danmark«.

Siden august 2016 har hun været fast vært på TV 2 Nyhedernes daglige 18-udsendelse, som på dette tidspunkt blev opprioriteret og udvidet og blev TV 2's tredje, store nyhedsudsendelse på hverdage. I øvrigt en udsendelse, som siden relanceringen for to år siden har haft en meget betydelig fremgang i seertilslutning.

Udover journalistikken er en af Karin Cruz Forsstrøms største lidenskaber hesten Richtsje, som bliver besøgt hver dag. Ridning er for Karin et frirum, hvor der er tid til at koble af, nyde naturen og samle tankerne om stort og småt.


Ordet er ditMere Navne