Tip os log ind
Der vil være spurtpræmier til alle der deltager, fine sponsorerede gaver til alle der kører mange kilometer og tre gavekort til en cykelforretning på spil, når Funder GF afholder sit traditionsrige sponsorcykelløb den 9. september.

Funder klar til traditionsrig cykelløb

Funder GF er klar til sit traditionsrige sponsorcykelløb, der årligt bidrager med op mod 100.000 til klubkassen
05. september 2018, 09.02

cykling Søndag den 9. september forventes mellem 80 og 100 deltagere at være klar til det årlige sponsorcykelløb i Funder, som i år afholdes for 14. gang med Funder GF som arrangør.

Dagen begynder med tilmelding og indskrivning i Funder Hallen, hvor rytterne får udleveret startnummer. Herefter er der start ved klubben/busholdepladsen på Funder Skolevej, hvorefter ruten sender rytterne ad cykelstien mod syd, rundt om skolen og fodboldbanerne videre langs Vestre Højmarksvej og Funder Kirkevej inden turen går tilbage ad Funder Skolevej. Rytteren kører så mange omgange, de kan i løbet af en time. Det handler således ikke om at komme først, men om at køre mange penge ind.

De foregående år er det kørt mellem 80.000 og 100.000 kroner ind hvert år, og arrangørerne håber på, at 2018-udgaven bliver lige så succesfuld.

- Vi regner med godt vejr, mange tilskuere og rigtig mange ryttere, der vil bruge en time på at trampe i pedalerne, og på den måde være med til at lave et økonomisk tilskud til alle afdelinger i Funder GF. Vi håber at 2018 vil være rekordstor, og at rigtig mange vil komme til arrangementet, lyder det fra Funder GF.

I målfeltet vil der være musik og kommentator og mulighed for at købe drikkevarer, kaffe og kage.


Ordet er ditMere Sport