Tip os log ind
Fårvangs brugsuddeler Peter Biel havde en vingave parat til Kim Bay, der vandt navnekonkurrencen for Fårvangs nye foreningsblad.

Fårvangs blad hedder Fårvang Nyt

Fårvang Nyt er Fårvangs nye foreningsblad
17. januar 2015, 11.52

FÅRVANG Fårvangs foreningsblad hedder fremover »Fårvang Nyt«.

Byens foreningsblad er blevet startet på initiativ af Anne Mette Øjenholt Ganic fra KFUM-Spejderne i Fårvang i samarbejde med byens øvrige foreninger.

Første blad udkom i sommers, og heri blev der samtidig udskrevet en konkurrence om at finde et navn til det nye foreningsblad.

Blandt de indkomne forslag er der nu fundet et vindernavn, og det blev altså Fårvang Nyt.

Det forslag kom Kim Bay med, og han blev derfor inviteret til brugsen i Fårvang for at få overrakt konkurrencens præmie, som var en vingave sponsoreret af brugsen.

Næste Fårvang Nyt udkommer til marts. Det bliver husstandsomdelt i Fårvang, Horn, Truust, Skorup og Grølsted i uge 10.


Styrke foreningssamarbejdet

- Grundtanken med bladet er at styrke samarbejdet mellem foreningerne i Fårvang og omegn og styrke kommunikationen til nuværende og mulige medlemmer i foreningerne. KFUM-Spejderne i Fårvang engagerer sig på denne måde i det samfund vi bor i, og det er en stor del af spejdernes opgaver. Derfor håber jeg også at endnu flere foreninger vil bidrage med indlæg i bladet, siger Anne Mette Øjenholt Ganic.

Ud over at være redaktionschef for bladet, står hun også for ndsamling, sammensætning, tryk og planlægning af omdeling. bg


Ordet er dit