Tip os log ind
Benjamin Schubert har valgt at stoppe i Kjellerup IF.
Foto: Jakob Stigsen Andersen

Førstemålmand forlader Kjellerup IF

Benjamin Schubert stopper i Kjellerup IF, og nu skal klubben på jagt efter en ny målmand
14. december 2018, 21.16

FODBOLD 2. divisionsklubben Kjellerup IF har netop sagt farvel til en markant spiller, da førstemålmand Benjamin Schubert har besluttet at stoppe i klubben.

- Vi er rigtig glade for den indsats, som Benjamin har ydet i Kjellerup igennem de sidste fire sæsoner. Han har været en del af stammen inde på banen og været en rigtig dygtig målmand for os. Vi er selvfølgelig kede af at miste en dygtig målmand, men vi er jo som klub helt med på, at det kun er naturligt med en udskiftning i truppen, lyder det fra sportschef Brian Pedersen.

Tabet af Benjamin Schubert betyder, at klubben i første omgang må sætte sin lid til reservemålmanden.

- Vi har en dygtig keeper i Rasmus Overgaard, som har gjort det rigtig godt på andetholdet. I foråret var han helt utrolig og måske den vigtigste årsag til, at det blev til oprykning til jyllandsserien. I efteråret dykkede hans form lidt, men finder han tilbage til det niveau, han havde i foråret, så ser det rigtig godt ud, vurderer Brian Pedersen, som nu går på jagt efter en ny målmand.

- Vi bliver selvfølgelig nødt til at finde en keeper mere. Det er en plads, som er så vigtig på holdet, så der skal være stor konkurrence om den position både til kamp og træning. Og når din førstemålmand stopper, så er positionen åben, og der er det vores ansvar at have den bedste løsning klar, når sæsonen starter, konstaterer Brian Pedersen.

KIF sluttede efteråret på sidstepladsen i 2. division, og det er således med kniven for struben, at truppen genoptager træningen søndag 6. januar 2019.

Andetholdet rykkede ned i serie 1.


Ordet er ditMere Sport