Tip os log ind
 • 1/: Den nye lynladestation ved Fredericia er skabt som en grøn oase, der skal være forbillede for mange kommende stationer.
 • 1/: Audi e-Tron er den foreløbig eneste elbil, som kan lade med op til 150 kW. Så den kan lades 80 procent op, svarende til 300-400 kilometers kørsel, på en halv time.
  Foto: Jens Overgaard
 • 1/: Det er bilen, som sætter begrænsningen, og ikke laderne. Kia e-Niro kan således oplade med op til 100 kW ligesom Jaguar I-Pace. Nissan Leaf fås i to versioner, som kan lade med 50 kW eller 100 kW.
  Foto: Jens Overgaard
 • 1/: Den nye station skal være en oase med ro og frisk luft, hvor føreren kan oplade sine egne batterier og stresse af, lyder det fra Casper Kirketerp-Møller, der er den ene af de to administrerende direktører i Powered by E.ON Drive & Clever.
 • 1/: Der er plads til at fire biler kan lynlade på stationen. Det sker foreløbig med 150 kW, men effekten skrues senere på til 350 kW.
  Foto: Rasmus Hjortshøj/Cobe
 • 1/: Det er ganske enkelt at oplade ved lynladerne, hvor man kan bruge en kortlæserbrik eller kreditkort ved visse af dem.
  Foto: Jens Overgaard
 • 1/: Der er skabt et centrum med et grønt afstressende miljø i midten af stationen, hvor de høje "trækroner" skal være signal frem for farvestrålende skilte.
  Foto: Rasmus Hjortshøj/Cobe

Fremtidens tankstation er her allerede

Masser af grønt miljø i den første store fælles lynladestation fra Clever og E.ON, hvor elbiler kan lade op til 300-400 kilometers kørsel på en halv time - og snart bare på et kvarter
10. juni 2019, 12.52

el Her er ingen neonskilte, stål eller plastik. Til gengæld er der høje grønne og buede »trækroner« i naturfarvet fyrretræ, som skærmer over et miljø med små...

Allerede abonnent? Log ind her