Tip os log ind
Fredag den 10. august er der Birch Tvilum Rallyshow i Fårvang for 40. gang, og der er som altid mange spændende biler at se på. Rallyet finder som altid sted i forbindelse med Fåremarkedet, der i år kan fejre 50 års jubilæum.
Foto: Jakob Stigsen Andersen

Fåremarked med stort jubilæum og rallyshow

9. august bliver Fåremarked i Fårvang holdt for 50. gang. Fredag er der traditionen tro stort rallyshow med tusindvis af tilskuere
25. juli 2018, 14.43

Fårvang Birch Tvilum Rallyshow i Fårvang fredag den 10. august bliver i år kørt for 40. gang, mens byens Fåremarked kan fejre 50 års jubilæum i år.


Rally og diskotek

Rallyshowet trækker typisk cirka 8000 tilskuere til Fårvang fredag aften for at opleve den gode stemning til rallysprint, veteranbiler samt motorcykler.

Bagefter rallyshowet er der dans og diskotek med »Diskotek Musikboksen«.

Fåremarkedets jubilæum bliver fejret med stort frokostbord lørdag middag, og om eftermiddagen spiller »Den Røde Tråd« lop til dans med sine kopinumre af Shu-bi-dua, Kim Larsen og andre godt kendte kunstnere, inden der er fælles middag og diskotek igen om aftenen.

Torsdag aften er der banko, mens der i løbet af lørdagen er forskellig former for underholdning til de små som blandt andet trylleshow og hoppeborg.

Der er også Fåremarkeds-gudstjeneste med sognepræst Gerda Jessen. shh


Ordet er ditMere Fårvang