Tip os log ind

Fra pseudoarbejde til klimaarbejde

23. april 2018, 12.36

Pseudo Der har i medierne på det sidste været skrevet om et begreb, der går under betegnelse pseudoarbejde, - det er arbejde der efterhånden synes meningsløst. Og ok så med det. Sket er sket og kan ikke ændres - det har åbenbart været et led i udviklingen af arbejdet.

Det, der kan ændres her og nu, er, at vi konverterer det overflødige arbejde over på noget, som har brug for ressourcer; nemlig miljø- og klimaarbejdet. Her er der brug for endnu mere udvikling og teknologisk fremskridt, men også langsom teknologi i forhold til at afteknologisere forurenende produktion.

Økologi skal afgifte det hele med flere hænder til at omlægge landbruget fra sprøjte- og medicinbaseret produktion til økologisk produktion.

Klimateknologi er ofte højteknologisk med blandt andet løsninger til at bruge alt, hvad der hedder naturlige midler, men også flere klimavenlige produkter specielt til eksport. Ved fælles hjælp burde det lidt efter lidt være muligt at ændre retning fra meningsløst arbejde til meningsfyldt arbejde, der som tillægsgevinst også er mindre stressende. - Kloden har brug for dette.


Ordet er ditMere Debat