Tip os log ind
Da kollegerne i Jyske Bank i Silkeborg fik at vide, at Gorm Ruge havde fået job i Den Gamle By, gav de ham straks navnet »Gorm Den Gamle By«.
Foto: Den Gamle By

Fra Jyske Bank til Den Gamle By

Gorm Ruge ansat som kommunikationschef i Den Gamle By i Aarhus
16. april 2018, 11.35

Den Gamle By har ansat den 41-årige journalist Gorm Ruge i en nyoprettet stilling som kommunikationschef. Hans ansvarsområde er museets interne og eksterne kommunikation.

Gorm Ruge har de sidste mange år arbejdet med kommunikation, marketing, it-udvikling og ledelse i Jyske Bank i Silkeborg.

- Stillingen som kommunikationschef i Den Gamle By er et drømmejob. Mine tidligere kolleger drillede mig, da jobskiftet var officielt, og kaldte mig »Gorm Den Gamle By«. De velmente drillerier tager jeg med. Tænk at blive en del af et unikt museum, der igennem årene har taget millioner af mennesker på levende tidsrejser, der giver fælles oplevelser og viden med hjem i bagagen, siger Gorm Ruge.

Den nye kommunikationschef er fascineret af den rivende udvikling, der har karakteriseret Den Gamle By de senere år. Det gælder blandt andet museets bykvarter fra 1974, der er enestående på verdensplan, og den 800 kvadratmeter store, underjordiske udstilling »Aarhus Fortæller« med 1200 års Aarhus-historie.

Gorm Ruge håber, han kan være med til at få endnu flere mennesker ind og mærke historien i Den Gamle By også uden for de store sæsoner i sommerferien og til jul. Plakatmuseet, Smykkeskrinet og den nye særudstilling »Fra Dronningens Garderobe« er blandt de mange indendørs oplevelser, man kan opsøge, hvis vejret driller.

Gorm Ruge er student fra Århus Statsgymnasium og uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Han bor i Brabrand med sin kone og deres to børn. I fritiden er han frivillig i Red Barnet Aarhus, hvor han også sidder i bestyrelsen.


Ordet er ditMere Navne