Tip os log ind
Søren Asp Mikkelsen stopper som chef for Favrskov Erhvervsråd og begynder i jobbet som kontorchef for Erhvervsstyrelsen.

Fra Erhvervsrådet til Erhvervsstyrelsen

Chefen for Favrskovs Erhvervsråd, Søren Asp Mikkelsen, har takket ja til et nyt job hos Erhvervsstyrelsen
06. september 2018, 12.37

FAVRSKOV Den 28. september må Favrskov Erhversvsråd sige pænt tak og farvel til Søren Asp Mikkelsen, der er nuværende chef for Favrskovs Erhvervsråd og har været det siden januar 2016. Søren Asp Mikkelsen har nemlig fået nyt job som kontorchef hos Erhvervsstyrelsen, hvor han skal lede det sekretariat, som fremover skal servicere Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Han får sin daglige gang i Silkeborg.

- Nu har jeg fået muligheden for at prøve mig selv af i en ny stilling, hvor jeg kommer lidt længere op i helikopteren, får et større ansvar, og skal se ud over hele Danmark - men samtidig bevarer jeg kontakten til virksomheder, lokale erhvervsråd og danske kommuner - og naturligvis til Favrskov, hvor jeg stadig bor. Det arbejde, der venter i Silkeborg, er vigtigt og giver mening, fortæller Søren Asp Mikkelsen, der dog også synes, det er trist at skulle sige farvel til arbejdet med Favrskovs Erhvervsråd.

- Jeg har været meget glad for min tid i Favrskov, og det er vemodigt at sige farvel. Samarbejdet med medlemmerne, bestyrelsen for Erhvervsrådet, Favrskov Kommune, kollegerne på kontoret og Erhvervsrådets mange partnere har jeg sat meget pris på, siger Søren Asp Mikkelsen.


Tak for godt samarbejde

Erhvervsrådet i Favrskov er glade på Sørens Asp Mikkelsens vegne, men samtidig også kede af at skulle af med Søren efter et godt samarbejde.

- Søren har, som han lovede ved sin ansættelse, været med til at gøre det endnu mere attraktivt at være virksomhed i Favrskov, hvilket også kan aflæses i Dansk Industris dugfriske undersøgelse »Lokalt Erhvervsklima 2018«, hvor Favrskov går frem for andet år i træk, og vi er nu tilbage i top-10. På den baggrund vil jeg på bestyrelsens vegne sige mange tak for samarbejdet og ønske held og lykke i det nye job, siger Kent H. Jeppesen, der er formanden for bestyrelsen for Favrskov Erhvervsråd og adm. direktør for DCC A/S.

Den 28. september tager Favrskov Erhvervsråd afsked med Søren Asp Mikkelsen ved en uhøjtidelig reception.


Ordet er ditMere Favrskov-Hammel