Tip os log ind

Før dødsulykke: Spritbilist kørte galt og skabte kø i tågen

23-årig kvinde sigtet for spritkørsel efter uheld, der fik fatale følger
08. november 2018, 21.23

SKANDERBORG Det fik tragiske følger, da en 23-årig kvindelig bilist, der var fuld, onsdag aften klokken 18.52 kørte galt på motorvej E45 syd for Skanderborg.

Uheldet skete i tæt tåge og involverede tre biler, men ingen personer kom til skade.

Til gengæld forårsagede det lange køer i motorvejens sydlige spor, og det fik fatale følger 50 minutter senere. For her skete på samme strækning den voldsomme ulykke, hvor fire lastbiler stødte sammen, og en 26-årig lastbilchauffør fra Svendborg mistede livet.

Denne ulykke skete klokken 19.42, da den dræbte chauffør ikke nåede at opdage, at trafikken holdt stille foran ham i den tætte tåge.

Han ramte ind bag i en lastbil, der holdt stille i køen med havariblinkene tændt. Umiddelbart efter stødte to andre lastbiler ind i den 26-åriges, og to af de fire lastbiler væltede om på kørebanen.

Den 23-årige kvinde, der kørte galt i det første uheld, ramte først en kantpæl og kom ud af kurs, så hendes bil endte mod det midterste autoværn og derefter stoppede i tredje vognbane. Her stødte to andre biler ind i den, men ingen personer kom til skade ved uheldet.

Politiet konstaterede efterfølgende, at den 23-årige, der er udlænding uden oplyst nationalitet, var fuld, og hun blev sigtet for spritkørsel og taget med til en blodprøve.

sinn


Ordet er ditMere Ry-Galten