Tip os log ind
Voel Skoles elever har selv været med til at skabe natur, da de plantede Voelskoven, og noget af naturen blev indfanget på fotopapir ved en foto-workshop.

Foto-kunst på Voel Skole

12. juli 2018, 14.20

VOEL Voel Skole fik i dag besøg af foto-kunstgruppen The Independent Air, der lavede foto-workshop og foto-kunst sammen med eleverne i 5. klasse.

The Independent Air var for tre år siden medvirkende til, at Voelskoven mellem Gormsvej og Resenbrovej blev plantet som en del af Kulturhovedstad Aarhus 2017, og hvor skoven skal kompensere for det CO2-udslip, som Independent Airs rejseaktivitet belaster klimaet med.

Det var Voel Skoles elever, som plantede de små stiklinger, som allerede nu har vokset sig op til at blive en lille skov, der så samtidig er indhegnet som hundeskov. Fotogruppen har så siden skovprojektet bevaret sin tilknytning til Voel Skole.

Ved fredagens foto-workshop fik eleverne undervisning i og inspiration til at lave foto ud fra naturen omkring dem. De fik også mulighed for at lave sol-foto, hvor der ikke blev brugt kamera, men hvor man udsatte fotopapir for lys- og skygge.

Der vil nu blive lavet en udstilling med elevernes billeder.


Ordet er ditMere Voel