Tip os log ind
  • 1/: Loke på seks år - i den gulstribede trøje - er rigtig glad for at spille de helt almindelige brætspil med sine venner i sfo'en. De er midt i et spil bamse-ludo, men vil også gerne spille Matador. Når Loke kommer hjem, må han gerne få skærmtid, så han savner det ikke lige efter skoletid, fortæller han.
  • 1/: Malou er otte år og går i 2. klasse. Hun synes, at det er lidt trist, at hun kun må spille på ipad om mandagen i sfo'en. Men samtidig er hun også glad for at bygge Lego-slotte i legorummet sammen med sine venner.
  • 1/: Pædagog Sine Jensen er glad for, at de aldrig skal bruge tid på at diskutere, hvornår børnene må bruge skærme i sfo'en. Børnene kan bedre fordybe sig, synes hun - eksempelvis ved at tegne som Gustav.
  • 1/: Freja, til højre, og Isabella, i midten, går begge i O. klasse. De er rigtig gode veninder, og de elsker at lave perlekæder eller være i hulerne i sfo'ens tarzan-rum.

Fokus på skærmtid: Væk med den digitale verden

I Sorring Skoles fritidsordning er der fokus på leg, gode venskaber og kreative aktiviteter i stedet for tid ved en skærm
01. februar 2018, 14.21

Sorring En tarzan-bane, hvor børnene skal lære at kravle op ad en rebstige for at komme frem til hulen, fastelavnsbolle-bagning i skolekøkkenet og perlekæder...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Sorring