Tip os log ind
  • 1/: Der var guld til tjenereleverne Emma Hjorth og Mikkel Sørensen, der i april rejser til København for at forsvare de danske farver ved til de Nordiske Mesterskaber for Tjenerelever.
  • 1/: Smørrebrød- og catereleverne Savannah Degn Pedersen og Lenna Yaa Jensen fik guldmedaljer ved fødevaremessen i Herning.
  • 1/: Receptionistelev Malene Reinholt løb med bronzemedaljen.

Flere vindere fra Silkeborg

Hæder og medaljer til elever fra College 360° i Silkeborg
21. marts 2018, 11.40

I går kunne vi her på Navnesiden fortælle om topplaceringer til elever fra Hotel & Restaurant på College 360° i Silkeborg. Og nu er der endnu flere elever fra Silkeborg, der er blevet kåret på Danmarks største fødevaremesse Food Expo, der afholdes i MCH i Herning i disse dage.

College 360° havde i alt 10 deltagende elever med:

Tjenerelever: Emma Hoff Hjorth fra Nordisk Spisehus og Mikkel Sørensen fra Molskroen. Receptionistelever: Nanna Juhl Loft Kristiansen fra Hotel Vejle Fjord og Malene Reinholt fra Lindvig Ferie- og kursuscenter. Chokolade-elever: Marie Ipsen fra Restaurant Det Ny Kronborg og Louise Rosenvinge Lodahl fra Gl. Skovridergård. Smørrebrød- og catering-elever: Lena Yaa Jensen fra Marselisborgcenteret og Savannah Degn Pedersen fra Grundfos Centralkantine. Kokkeelever: Frederik R. Pedersen fra Hotel Dania og Jeppe Kjærskov Lauritsen fra Radisson blu Silkeborg.

For alle deltagerne gik konkurrencerne rigtig godt og discipliner som når der skulle kokkereres og anrettes forret, hovedret, dessert og buffet, når der skulle mixes drinks, anrettes og serveres ost, tjekkes værelser eller vises rundt på messen klarede eleverne til ug.

Så efter at have ydet deres ypperste fik alle eleverne i konkurrencerne et fint diplom og herefter blev 1.-2.-3. pladserne kåret.

Her var der velfortjent bronze til receptionistelev Malene Reinholt, en flot guldmedalje til smørrebrød- og catereleverne Savannah Degn Pedersen og Lenna Yaa Jensen og en lige så flot guldmedalje og desuden Arla unikas ostepris til tjenereleverne Emma Hjorth og Mikkel Sørensen fra College 360°.

Der blev både jublet, knebet et par tårer og skålet i champagne efterfølgende og afslutningsvis var der stor ros til alle deltagerne fra teamlederne Kathrine Ottosen og Jannie Zepernik:

- Alle elever gjorde alt, hvad de kunne, og vi er så stolte og tilfredse med alles præstationer,siger hun.Ordet er ditMere Navne