Tip os log ind

Fire unge syrere skal udvises efter knivstik

Det ene knivstikkeri blev hævnet med et andet i Skanderborg i april
07. december 2018, 10.04

SKANDERBORG Først stak én syrisk flygtning en jævnaldrende landsmand med kniv - ved et opgør en forårsaften i Byparken i Skanderborg.

Den følgende nat dukkede ham, der var blevet stukket, så op hos knivstikkeren i en lejlighed på Vesterskovvej i Skanderborg med to kammerater. De havde både knive og peberspray med, og den første knivstikker og en anden ung syrer, som var i lejligheden, blev kvæstet og måtte indlægges på Aarhus Universitetshospital.

Det hele går tilbage til 20. og 21. april. Men nu er denne sag om knivstikkeri, der blev hævnet med et nyt knivstikkeri, afgjort ved Retten i Horsens.


Anket til landsretten

Afgørelsen her er, at fire af de unge syrere er idømt fængsel i fra seks til ti måneder. Derudover er de alle fire blevet udvist.

Den femte, der opholdt sig i lejligheden i Vesterskovvej, blev frikendt.

De fire dømte har på stedet anket til Vestre Landsret.

Sagen er behandlet over fem dage ved Retten i Horsens, og anklageren, Johanne C.M. Vagn-Hansen, kom på hårdt arbejde, blandt andet fordi flere af de fem tiltalte ændrede meget i deres forklaringer undervejs. Det samme gjorde et vidne.


- Alle tiltalte lyver

- Alle tiltalte i sagen lyver i et eller andet omfang. De taler kun sandt om de skader, de selv har fået, mens de lyver om de skader, de har påført andre, sagde Johanne Vagn-Hansen ifølge Ugebladet Skanderborg. da hun fremlagde sin procedure. sinn


Ordet er ditMere Ry-Galten