Tip os log ind
Repræsentanter fra 44 organisationer var inviteret til Alderslyst Y's Men's Club's 44 års fødselsdag.

Fødselar gav penge til mange gode formål

1,1 millioner kroner blev doneret bort ved Alderslyst Y's Men's Clubs 44 års fødselsdag. Det største beløb i klubbens historie
10. maj 2019, 12.45

DONATIONER Alderslyst Y's Men's Club har mange traditioner, en af dem er at markere klubbens fødselsdag med en fest. Ved 44 års fødselsdagen i år skete det sammen med indbudte fra 44 organisationer. Klubben har flere aktiviteter der give et afkast, af dem er Y's Men's Genbrug på A.C. Illums Vej i Silkeborg langt den største og årsag til, at store donationer kan lade sig gøre. 1,1 millioner kroner blev doneret bort til mange gode formål, og den største donation på 97.000 kr. modtog regionsleder Bjarne Hyldgaard på vegne af Region Danmark.

Aftenen blev indledt med, at præsident Gustav Madsen bød velkommen til en veloplagt forsamling, 130 var mødt frem.

Klubbens motto er »Frivilligt arbejde der nytter«, og det kom til udtryk, da klubben donerede pæne beløb bort til indbudte organisationer. Mange repræsentanter takkede og fortalte, hvad pengene skulle anvendes til, og at det ville nytte alle steder.

Donationerne var søgt til mange gode formål, lokalt, nationalt og globalt. En stor portion blev doneret til lokale formål, og af dem kan nævnes det kirkelige børne - og ungdomsarbejde.

Af organisationer, der modtog støtte, kan blandt andet nævnes: FDF, KFUM Spejderne, De Grønne Pigespejdere, Diakonhøjskolen, FDF Møgelø, Silkeborg Højskole, KFUM´s Sociale Arbejde, KFUM's Soldaterhjem, Mission Afrika, Menighedsplejen i Gødvad og Alderslyst sogne, MAF, Liberia Projekt, SOS Børnebyerne, projekter i Albanien og Kosovo, Spejderhistorisk Museum og KFUM Sekretær og mange flere.


Ordet er ditMere Navne