Tip os log ind
Foto: Jakob Stigsen Andersen

Fatter de det ikke i Dansk Folkeparti?

28. august 2018, 12.39

KLIMAET Èn af verdens førende rumforskere, Steven Hawkins, sagde dette, inden han døde sidste år: »Hvis vi ikke ændrer den menneskeskabte katastrofale klimaudvilkling radikalt inden for de næste 10 år, så vil Jordens befolkning om 100 år skulle finde en anden lignende klode at flytte til for at kunne overleve«.

Nu advarer klimaforskerne om, at hvis vi fortsat ikke foretager os radikale tiltag for afgørende at ændre klimaudviklingen, så vil Hawkins´ forudsigelse vise sig at være vel optimistisk. Helt nye beregninger viser således, at der kun er 80 år tilbage for klodens befolkning, hvis vi blot lader stå til.

På trods af, at 97% af verdens klimaforskere er enige om, at klimaforandringerne er menneske-skabte, så mener Dansk Folkeparti, at det er rent opspind, der kun har det ene formål at skræmme os! DF´s klimaordfører, Mikkel Dencker, udtaler således, at »klimaforskerne fremprovokerer en panikstemning, der alene har til formål, at hele energisystemet skal omlægges inden for ganske få år«. Han mener, at »det kan være ligegyldigt, om det kommer af den ene eller den anden årsag. Øgede regnmængder og varmere vejr, det må vi bare indrette os efter«! Vi skal med andre ord, hvis det står til Dansk Folkeparti, lade stå til og tage passivt til efterretning, at vores klode visner og at alt liv om føje år er en saga blot.

DF´s forhenværende ordfører, Per Dalgaard, har for nylig udtalt, at »Der er ingen i Dansk Folkeparti, der tror på, at klimaforandringerne er menneskeskabte«. Den nuværende miljø- og klimaordfører, Mikkel Dencker, supplerer ham med følgende udsagn: »Det handler mere om trosspørgsmål, og det synes jeg først og fremmest hører til i en kirke og ikke i politik. Når man hører, at folk med videnskabelig baggrund, der siger, at det er menneskeskabt, og så nogle, der siger, at det ikke er, jamen, hvis man så vælger at holde på én af de to heste, så er det et spørgsmål om tro«. Jo, jo, du læste rigtigt, det siger han!

I bedste fald er alle medlemmer af DF dermed dybt naive. I næstbedste fald er de bare enfoldige. Men i værste fald er de rystende kyniske, samvittighedsløse og mangler totalt empati og ansvarsfølelse overfor deres egne børn, børnebørn og (hvis der overhovedet bliver flere generationer .) oldebørn! Nu kender jeg jo mildt sagt langt fra alle DF-medlemmer. - Men har han virkeligt spurgt alle hans medlemmer, om de deler hans opfattelse i dette spørgsmål??? Tag endelig ikke fejl; ledelsen i DF, personificeret ved partiets bagmænd, Thulesen Dahl og Kjærsgaard, vil det være helt forkert at kategorisere som debile! De er ret intelligente. Og dermed hører de til i den sidste kategori, eftersom de med deres tavshed åbenbart bekræfter deres miljøordføreres uhyrlige påstande. Det er stærkt bekymrende, at så mange mennesker stemmer på et parti, der står for ekstrem egoisme, hadkampagner mod samfundets svageststillede marginalgrupper og nu også bekender kulør, hvad angår benægtelse af fakta vedrørende den katastrofale menneskeskabte klimaudvikling!

Da jeg læste om Dansk Folkepartis holdning til videnskaben i almindelighed og til forskningsresultaterne om årsagerne til klimaudviklingen i særdeleshed, troede jeg, at det var løgn. Men det er det åbenbart desværre ikke. Hvordan kan så mange mennesker (som jo desværre stemmer på DF) være så ubekymrede over klodens nært forestående endeligt, at de støtter magthaverne i vort samfund i ikke at foretage sig en disse for at erkende medansvaret for klimakrisen og for at forsøge at forhindre katastrofen???

P.S. Citaterne er hentet fra nylige artikler i dagbladet Information.


Ordet er ditMere Debat