Tip os log ind
  • 1/: Tiden i køkkenet er dyrebar i en travl hverdag. På bordet sidder to-årige Laura, mens storesøster Sarah står på gulvet. Hun fortæller, at livretten er boller i karry. - Jeg ved ikke helt hvorfor. Det smager bare godt, siger hun genert.
  • 1/: Hvis insekter bliver en hverdagsspise, er familien sikker på, at de hopper med på vognen. For dem er det vigtigt at smage på al mad og ikke være kræsne.
  • 1/: Louisa Vester, 37, arbejder som salg- og marketingkoordinator hos Elka Rainwear i Sunds. Torben Vester, 42, arbejder som teamleder i serviceafdelingen hos Marel i Aarhus.

Familien Vester fra Lemming foretrækker hjemmelavet mad

Der er mange fordele ved at lave mad fra bunden, mener familie på fem fra Lemming. Alligevel afviser de ikke, at færdigretter vil vinde mere indpas på fremtidens spisebord
25. april 2018, 15.15

LEMMING I et køkken i Lemming står familien Vester i en duft af kødsovs.Familiens ældste datter, Amy på otte, er netop sendt til fodbold, mens Sarah på syv...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind




Mere Silkeborg