Tip os log ind
  • 1/: Fra familiens hjem i Gødvad driver Christina Seifert Eliasen skindfirmaet Cosystyle, hvor manden Philip Seifert Eliasen assisterer med økonomi og webshop. Parrets ældste datter, Emilia (th.), går på første år på sin hf-uddannelse i Silkeborg, mens Celina (Adidas-trøje) går i 8. klasse på Dybkærskolen. Begge pigerne har oplevet, at der også i skolen er snak om og fokus på affaldshåndtering og bæredygtighed. ?
    Foto: Martin Ballund
  • 1/: Christina Seifert Eliasen har fået øjnene op for nye muligheder, efter familien er begyndt at affaldssortere. Når hun alligevel gør bøtter og glas rene, kan hun lige så godt genbruge dem selv. Eksempelvis til opbevaring eller madpakker.
  • 1/: Familien prøver at køre en stringent linje i hjemmet, hvad angår affaldssortering. Det betyder, at madaffald puttes i de grønne, nedbrydelige poser, mens restaffald kommes i en anden pose. I de større skraldespande udenfor sorteres eksempelvis glas og pap.

Familie sorterer affald slavisk: - Det skal gøres ordentligt!

Familien Seifert Eliasen fra Gødvad har taget kampen op mod skraldet, selvom det hele begyndte med en smule skepsis
06. december 2018, 14.09

GØDVAD »Hvor er det nu æggeskaller eller kaffegrums skal hen?«Sådan spurgte 17-årige Emilia Seifert Eliasen ofte, da de hjemme hos familien på Lillehammervej i ...

Allerede abonnent? Log ind her