Tip os log ind
  • 1/: Hele familien er enig om, at det er alletiders at bytte bolig for at komme på sommerferie. For selvom man »bare« bytter til et andet hus eller lejlighed, er det altid en spændende oplevelse, hvor man mærker et andet lands kultur.
  • 1/: Til daglig arbejder Erik Nedergaard som selvstændig. Han har en lille tømrervirksomhed i Gjern, mens Mariane Nedergaard arbejder som frivilligkonsulent på ældreområdet i Aarhus Kommune.
  • 1/: Elena på 10 år, Aino på 17 og Magnus på 14 har samlet gode minder på deres ferier til udlandet. Elena synes, det var ret fedt at opleve Island. - Naturen er sjov deroppe, og det var fedt at se en gejser, hvor der lige pludselig bare stod vand op ad jorden, siger hun.

Familie bytter sig på ferie: Fra Gjern til Spanien

Hver sommer bytter familien Nedergaard fra Gjern bolig med en udenlandsk familie. I år går turen til Spanien, mens en spansk familie skal på ferie i Gjern
25. juli 2018, 12.51

GJERN Solbærbuske og ribs omkranser familien Nedergaards hjem på Tingbakken i Gjern.Den mørkebrune trævilla står med vinduer og døre åbne på vid gab, mens de...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Gjern