Tip os log ind
Med flotte 3-0 i den sidste gruppekamp over Mexico sikrede svenskerne sig førstepladsen i gruppen. Nu gælder det ottendedelsfinalen mod Schweiz. Anne-christine Poujoulat/Ritzau Scanpix

Få overblikket: Tirsdagens kampe ved VM i fodbold

Tirsdag skal de to sidste kvartfinalister findes ved VM. Sverige har imponeret, tirsdag gælder det Schweiz.
03. juli 2018, 07.39

FODBOLD Sverige og England skal begge i aktion tirsdag i hver sin af de to sidste VM-ottendedelsfinaler.

Dagens program ved VM i fodbold tirsdag 3. juli:

16.00: Sverige-Schweiz, Sankt Petersborg, TV2

Efter en smal 1-0-sejr over Sydkorea var svenskerne tæt på point mod tyskerne i anden gruppekamp. Det gik galt i sidste sekund af overtiden, men svenskerne rejste sig på fornem vis og udraderede Mexico med 3-0 via en stram defensiv disciplin og evnen til at score på tre af de mange chancer, de fik tilspillet sig. Schweiz spillede tre tætte gruppekampe med uafgjort mod Brasilien og Costa Rica og en smal sejr over Serbien. Den defensive struktur er som hos svenskerne også et varemærke hos schweizerne. Kampen må vise, hvem der tør satse - og hvor tidligt i kampen.

20.00: Colombia-England, Moskva, TV2

Engelske fodboldfans drømmer og drømmer og håber og håber på, at den fodboldtossede nations landshold snart kan gentage VM-triumfen fra 1966. Ofte går det galt, når holdet rammer knockoutkampene, men der blæser nye vinde i den engelske trup, hvor manager Gareth Southgate synes at have fundet en god blanding af spillere og fået skabt en fantastisk holdånd. Colombia vaklede i gruppespillet efter en hård start med rødt kort efter tre minutter i første VM-kamp, der endte med nederlag til Japan. Omvendt - når colombianerne sprudler, så sprudler de virkelig, som da de slog Polen 3-0. Stjernen James Rodriguez måtte udgå af Colombias sidste gruppekamp med en skade, og hans helbred er det store tema hos Colombia forud for kampen mod England.

/ritzau/


Ordet er ditMere Sport