Tip os log ind
Mattias Stølen Due er psykolog og direktør for Center for Familieudvikling.

Få fokus på parforholdet

13. februar 2018, 16.57

Voel Mange parforhold lider, hvor parrene har for lidt fokus på kærligheden midt i al travlheden med børn og karriere. Men nu er der hjælp at hente til et foredrag i Voel Forsamlingshus, hvor man kan tage sin udkårne i hånden og forhåbentlig gå hjem igen med ny energi og mod på forholdet.

- Vi ved, at mange par og familier er hårdt spændt for i en travl hverdag, og derfor kan det være svært at holde sammen på hinanden. Vi vil gerne hjælpe til, at par og familier får input til, hvordan de kan passe på hinanden og holde liv i kærligheden, siger Lisbeth Frølund, der er med i foredragsgruppen Plan A i Voel.

Plan A har til formål at forbedre kommunikationen og kulturen i familien, parforhold og andre relationer. I samarbejde med Voel Menighedsråd og Silkeborg Bibliotekerne har de inviteret Mattias Stølen Due, der er psykolog og direktør for Center for Familieudvikling, til at holde foredrag om netop dette tema i Voel den 8. marts.

Og ifølge Mattias Stølen Due skal parforholdet passes og plejes, hvis man ønsker det skal være sundt og trygt:

- I dag er mange gode til at passe på helbredet, pleje vennerne og give karrieren fokus. Midt i alt det er der mange par, der oplever, at det er let at tage hinanden for givet - og med tiden bliver man fremmede for hinanden, siger Mattias Stølen Due.

Alle er velkomne til arrangementet.


Ordet er ditMere Voel