Tip os log ind
  • 1/: Broen over det fugtige område minder mere om en brændestabel end en jævn bro - for naturligvis skal der også her være udfordringer og påmindelse om, at vi befinder os i den rå natur.
  • 1/: Det er ren idyl ved det lille vandhul, der desværre i lange perioder er tørlagt, men i øjeblikket er det et smukt - om end lidt grumset - spejl.
  • 1/: Der er informationstavler ved de to officielle startsteder. Men sørg for at printe et kort, inden du tager hjemmefra. Det er godt at have med i baglommen - og desuden er kortet ved informationstavlerne forældet. Sporene er blevet udbygget, efter det blev lavet.
  • 1/: Sporbyggerne har givet forskellige stræk fantasifulde navne. Skriften under pilen her fortæller, at vi nu er på vej ind i »Tricky Woods«.
  • 1/: Skiltningen er de fleste steder god, som her på vej mod starten af ruten. Enkelte steder kunne man ønske, at der var ofret lidt flere skilte, da sporet nogle steder deler sig med uautoriserede sidespor. Man finder dog hurtigt tilbage på sporet igen.
  • 1/: Flere steder, blandt andet her mod slutningen, var det rundt i hårnålesving - og så er det med at finde balancen mellem fart og evnen til at komme rundt i svinget på det løse underlag.

Et par timer på et af landets bedste mtb-spor

Nordskoven ved Silkeborg har mountainbike-spor med udfordringer til selv de mest krævende - men der er også mulighed for en familie-cykeltur på brede grusveje
29. juni 2017, 15.08

NORDSKOVEN - Du har da en mountainbike, ikke? Jeg fornemmede straks, hvor flaskehalsen pegede hen, da vi på redaktionen fordelte de outdoor-oplevelser, du kan...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind