Tip os log ind
Foto: Jakob Stigsen Andersen

Et godt og effektivt sygehus

13. juni 2019, 12.25

SYGEHUSET Stor ros til Theresa Jørgensens læserbrev vedr. vort gode og effektive sygehus, håber som dig, at de nye politikere vil prioritere dette vigtige hus noget højere, end det er sket før.

De heldigvis få gange jeg har måttet benytte sygehuset, har jeg altid mødt en klar og en forståelig ud- redning på mine småproblemer. Jeg har også slået til lyd for, at der oprettes en form for et lægehus, der kan fungere i døgndrift, med skiftende praktiserende læger, det vil lette skadestuernes ofte overbebyrdede folk, tænk hvad det kan spare skadestuerne i både Silkeborg og Viborg.

Nødtelefonerne, et sådant sted, vil også kunne bemandes af et kompetent personale, og igen spare tid og andre forsinkelser i nødsituationer.

Og noget helt andet: Jeg går stadig tur på Trækstien, og folk er ikke blevet ret meget bedre til at samle papir, krus, bestik og ikke mindst cigaretskod op efter sig, men der mangler jo også stadig affaldsstativer, der jo kunne stilles op med jævne mellem rum, og med den stigende trafik her, ville nogle bænke nok også være på sin plads.


Ordet er ditMere Debat