Tip os log ind
 • 1/: Laid Backs nye album har været seks år undervejs. Sangene har ligget ligesom vin i tønder i flere år og bare skullet modne. - Så har vi kunnet stikke trynen ned og sige: »Det dufter sgu godt«, siger John Guldberg (t.v.).
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Vi kunne dele os op og lave nogle nye projekter, men vi synes, det, vi har kørende, er så stærkt, at det fuldstændig giver mening for os at fortsætte den drøm, vi havde fra starten om selv at kunne være herrer over vores udtryk, siger John Guldberg (t.v.).
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Når man sætter sig ned ved klaveret, kommer der ideer. Lige så snart man begynder at lave noget, går der en proces i gang. Hvis man er ked af det, kan man også spille og blive healet på den måde, siger Tim Stahl (t.v.).
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Vi er ærlige, og vi har en respekt for hinanden. Det er meget vigtigt, at man har det. Det er menneskelig respekt, det er musikalsk. Det er alt, siger Tim Stahl (t.v.) om samarbejdet med John Guldberg (t.h.). ?
  Foto: Carsten Lauridsen

Essensen af Laid Back

Musikken bliver ikke bedre af, at man skynder på den, så Laid Back har brugt seks år på deres nye album, der er blevet udfordret af sygdom og måske er deres sidste. Men kun måske, for duoen har trods deres 40-årsjubilæum i år ingen planer om at gå på pension
12. maj 2019, 14.00

»Et album fuld af kærlighed, drømme og håb«. Cirka så kort er Laid Backs egen beskrivelse af deres nye album »Healing Feeling«. I hvert fald i...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Kultur