Tip os log ind
  • 1/: Michael og Marianne Nielsen, Fårvang Vi har været tre steder nu og er på jagt efter noget, der kan sættes træk på, for vi har campingvogn. I dag har vi en Scoda Octavia diesel, men vi vil måske godt have en hybrid, men hvilke muligheder er der så, når det skal være med træk? Og så ser vi naturligvis også på priserne de forskellige steder.
    Foto: Bjarne Gregersen
  • 1/: Camilla Kruse, Silkeborg For første gang i mit liv har jeg fået styr på min økonomi, så nu kan jeg få mig en bil. Og jeg har allerede besluttet mig for, at det skal være en hybrid og en Yaris, og den skal være bordeaux. Jeg køber dog ikke, men leaser. Som det er nu, har jeg lånt mig til en bil fem dage i ugen, og nu får jeg min egen. Det bliver bare så godt.
  • 1/: Torben og Elsebeth Jensen, Silkeborg Vi er på jagt en ny bil, og vil gerne have en hybrid både for kørselsøkonomiens og for miljøets skyld. Jeg (Torben) kender Toyota og Via rigtigt godt, for her har jeg haft firmabil i 20 år. Privat har vi i mange år haft BMW, og det har vi været glade for, men vi vil godt en klasse ned og ikke sætte helt så mange penge i en ny bil. Men måske skal vi alligevel ud at prøve en hybrid-BMW.

Er du på jagt efter en bestemt slags bil?

07. januar 2019, 21.16

...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Erhverv