Tip os log ind
  • 1/: Martin Alby Andersen, Balle Jeg har en søn, som spiller i ØBG, og jeg synes, at konceptet »Silent Saturday« er fantastisk. Det har positiv effekt på drengene, men jeg vil da godt indrømme, at det af og til er svært at holde mund. Men alene det, at der er fokus på adfærden på sidelinjen betyder, at forældrene har fokus på at være positive.
  • 1/: Niki Würtz, Thorning Det er svært at lade være med at råbe. Men jeg synes faktisk, at vi i forældregruppen bag U9-spillerne i Thorning er gode til at skabe en positiv stemning, som betyder, at drengene får mere gejst. Vi har også en forståelse for, at det er trænerne, der kommer med gode råd til spillerne. Ikke os.
  • 1/: Jane Papsø, Thorning Ja, det er svært helt at være stille. Men det behøver man heller ikke, så længe man råber noget positivt, der giver drengene gejst. Jeg har selv været træner i både håndbold og fodbold, og særligt på håndboldbanerne er det et problem med forældre og trænere, der er alt for hårde ved børnene. Det er noget skidt. Det er særligt slemt på de ældre årgange.

Er det svært at holde mund?

Midtjyllands Avis har talt med nogle af de forældre, som har børn til fodbold. Vi har spurgt om det er svært at holde mund, når børnene spiller. Læs deres svar i billedteksterne her
25. maj 2019, 11.55

...

Allerede abonnent? Log ind her