Tip os log ind
Søren Peter Sørensen blev blot 66 år.

En omhyggelig kasserer og en god ven er gået bort

Som kasserer i Gjernegnens Venstrevælgerforening passede Søren Peter Sørensen godt på cigarkassen
12. april 2019, 14.00

MINDEORD På vegne af bestyrelsen i Gjernegnens Venstrevælgerforening har Michael B. Sørensen tilsendt Midtjyllands Avis følgende mindeord:

Det er med stor sorg, at vi i Gjernegnens Venstrevælgerforening har modtaget meddelelsen om Søren Peter Sørensens alt for tidlige død.

Søren Peter har været medlem af bestyrelsen i Venstres lokalforening i en lille menneskealder, han har siddet på kassererposten i de sidste 20 år. Søren Peter har varetaget dette hverv med stort omhu, når regnskabet er blevet fremlagt på generalforsamlingen, har det stemt på øre. Konstantbeholdningen har Søren Peter opbevaret i en gammel cigarkasse, og hvis vi i bestyrelsen har villet bruge penge udover budgettet, har låget siddet godt fast på cigarkassen.

Søren Peter har med sit store engagement i bestyrelsen og udvalg været med til at præge og udvikle Venstres lokalpolitik i alle årene.

Søren Peter gik altid forrest, når der var brug for praktisk arbejde i forbindelse med arrangementer og valgkampagner.

Søren Peter var mere end en bestyrelseskollega, han var også en god ven, og mange emner er drøftet over kaffen. Han var loyal og tilstedeværende.

Vi har mistet et trofast bestyrelsesmedlem og en god ven, som efterlader et stort savn.

Vores tanker går til de pårørende, som har mistet et kært familiemedlem.


Ordet er ditMere Navne