Tip os log ind

En manglende hal 2 i Gødvad udsulter foreningerne

15. marts 2019, 12.37

LANGSOMMELIGHED Hal 2 i Gødvad har været godkendt længe. Men der er mange i lokalområdet, som ganske simpelt ikke forstår, at det kan tage så lang tid at få sat arbejdet i gang.

De lokale foreninger savner denne hal på noget nær daglig basis. Uden Hal 2 er vi begrænset i, hvor mange medlemmer vi kan have, hvilke tider vi kan tilbyde træning til vores medlemmer osv.

Selv er jeg træner for et herre-hold i floorball. Siden nytår har vi været knapt 20 spillere hver gang, men grundet manglende hal-tider er vi nødsaget til at spille i gymnastiksalene på Dybkærskolen. Floorball er sjovt, men det mister lidt at sin fart og morskab, når man står kæmper om bolden, som ligger inde under en ribbe. Med en hal mere, ville det være muligt at bruge bander, og vi ville turde invitere endnu flere mænd til at komme og spille. Det er der ikke plads til nu, da vi allerede med knap 20 personer fylder salene ud.

Og vi langt fra de eneste lokale foreninger, som sukker efter den nye hal. Nogle foreninger er nødt til at flytte deres træningstider til andre dele af byen, blot for at have et tilbud til de aldersgrupper, de plejer at have tilbud til.


Ordet er ditMere Debat