Tip os log ind
Jørgen Kristoffersen var lige fyldt 75 år.

En god ægtefælle, familiefar og ven er her ikke mere

04. maj 2019, 09.45

MINDEORD Fra Søren Winther Sørensen, Hjarddalsvej 19, Gjern, har vi modtaget følgende mindeord over Jørgen Kristoffersen, Gjern:

Alt for tidligt er Jørgen Kristoffersen gået bort. En god ægtefælle, familiefar og ven er her ikke mere. Jørgen var et meget dejligt og arbejdsomt menneske. Han var yderst stabil og hjælpsom, og det gjaldt både i forhold til familie og venner og i forhold til opgaver i missionshuset og i Alderslyst Y's Men's Club, hvor Jørgen var meget afholdt og respekteret. Med sin rolige natur, kombineret med en stille humor, var Jørgen altid i stand til at beskrive og analysere en situation med dybde og indsigt.

Jørgen gav sig ofte i kast med opgaver, som han ikke havde prøvet før. Opgaver, som han ikke kendte til, undersøgte han til bunds for at finde løsningen.

I en moden alder gik både Jørgen og hans hustru Inger i gang med en diakonuddannelse. Noget, der virkelig blev et vendepunkt i deres liv. De efterfølgende år i Kirkens Korshær i Randers var nogle spændende år, hvor Jørgens særlige evne til at se og omgås mennesker med svære vilkår blev udnyttet.

Jørgen vil være savnet i familie og vennekredsen.

Æret være Jørgen Kristoffersens minde.


Ordet er ditMere Navne