Tip os log ind
  • 1/: Det var ikke kun musikken, der fyldte programmet, da der lørdag blev holdt stor jubilæumsforestilling i Jysk Musikteater. Der var også meget dans.
  • 1/: Julie Kærsgaard og Sophie Shamlou imponerede på deres tværfløjter. Julie begyndte at spille på Den Kreative Skole og har blandt andet gået på MGK-Ø i Aarhus sideløbende med, at hun tog gymnasieuddannelsen i en fireårig udgave. Nu spiller hun på hobbyplan. Sophie Shamlou har også brugt rigtigt mange timer på tværfløjten, men spiller i dag også kun tværfløjte på hobbyplan.
  • 1/: Marie Pearl Weise i en følelsesladet dans. - Dansen er vigtig for mig, da det er min måde at udtrykke mig på, når det skal være uden ord, fortæller Marie Pearl Weise.
  • 1/: Både sangere og dansere levede sig ind i forestillingen og leverede top-underholdning for de cirka 800 tilskuere i Jysk Musikteater.

En dejlig fest for de kreative

Lørdag fejrede Silkeborg Den Kreative Skole, hvor livsglæde, passion og kreativitet stadig står øverst på skoleskemaet
19. november 2018, 09.47

silkeborg Da Den Kreative Skole i Silkeborg tog imod sine første elever i 1988, skete det i beskedne lokaler på Th. Langs Skole.Tre år senere var elevtallet på ...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind