Tip os log ind
  • 1/: Channie Nielsen (til venstre) og Birthe Thoft Knudsen arbejder begge i sundhed og omsorgs-afdelingen, og de spiser så vidt muligt altid sammen i forkostpausen og typisk også med flere af deres øvrige kolleger. De oplever den fælles pause som både et godt break og samtidig som et godt sted lige at få samlet op på tingene både socialt og på faglige spørgsmål. Og det kan nogen gange være godt at få input fra kollegaer, der arbejder med helt andre ting, og som derfor kan komme med nye perspektiver på en problemstilling.
  • 1/: Silkeborg Kommunes personalechef Frank Høy oplever, at et godt fællesskab giver ekstra energi i det daglige. Og han ser de mange arrangementer og initiativer, som medarbejderne står bag, som udtryk for, at medarbejderne på rådhuset generelt føler glæde over deres arbejdsplads.
  • 1/: Rådhuskantinen er fast dagligt mødested for mange af rådhusets medarbejdere. Mange har dog også frokost-fællesskaber i deres respektive afdelinger, hvor de mødes med madpakker eller med mad hentet i kantinen.

En arbejdsplads med mange fællesskaber

Et fælles omdrejningspunkt for fællesskabet er en fælles frokostpause
09. april 2019, 16.10

SILKEBORG Med knap 600 medarbejdere på Silkeborgs Rådhus fordelt på selve rådhusbygningen, naboejendommen på Søvej 3 og Søjlehuset bagved, er det en af...

Allerede abonnent? Log ind her