Tip os log ind

Dronning Margrethe og Jørgen Hattemager

03. september 2018, 13.24

ASFALT Jeg er så fornøjet over, at vorherre og dronningen ser i nåde til os jævne folk. Tænk, at det skulle times os, at det i anledning af majestætens besøg endelig lykkedes at få lagt ny asfalt på Sanatorievej, endda uden at hun har behøvet at »give et praj« på kommunens hjemmeside, som vi andre forgæves har gjort i årevis.

Dog er der forskel på kong Salomons kollega og Jørgen Hattemager, så asfaltbelægningen er kun fornyet på midterstriben, hvor ekvipagen skal køre. Dronningen er jo ikke på cykel (som mig og Jørgen Hattemager), så vi må nok stadig i mange år hoppe af sted over alle ujævnhederne.

Måske lyder jeg lidt urimelig. De værste huller ud for Remstruplund er da blevet lappet. Men det er jo kun fordi kørebanen ved fodgængerhellen er så smal, at man her har været nødt til det, så majestætens popo ikke udsættes for ubehagelige rystelser. Og det er det vigtigste.

Vi er skam også her i Silkeborghus blevet opfordret til at stille op og vifte med de til lejligheden indkøbte dannebrogsflag, og skam få den, der ikke er med på at hylde vor kære dronning.


Ordet er ditMere Debat