Tip os log ind

Dårlig taxabetjening i weekenden

19. september 2017, 13.20

TAXA Silkeborg Kommune er, som de fleste vel ser det, en kommune og en by i særdeles god gænge. Det er vel ikke nødvendigt at nævne rækken af gode tiltag og aktiviteter, der sker for borgerne i byen . Skulle nogle være i tvivl, vil jeg da gerne nævne et par eksempler, Rampelys, Lørdags Jazz i sommerhalvåret, Hede Rytmer, nyt stadion (uanset diskussioner om finansiering), Kedelhusets mange arrangementer og så videre. En udvikling vi som borgere i Silkeborg bør være glade og stolte over.

Med alle de muligheder, der er i byen, er det vigtigt at infrastruktur og basale faktorer som eks. taxatransport også fungerer. Min oplevelse er, at det langt fra er alle taxa'er, der er på gaden fredag og lørdage aftener, hvilket jeg også har fået bekræftet ved samtale med en vognmand, der eks. generelt aldrig havde sin vogn på gaden fredag og lørdag aften.

Jeg har endvidere en lang række situationer, hvor jeg og min hustru har måttet vente op imod 1,5 time på at få en taxa hjem fra arrangementer, og senest i denne weekend havde vi et vennepar, der stod og ventede 1,5 time natten til søndag, før der kom en taxa.

Jeg ved, at man ved kommunen ikke oplever ret mange klager over manglende taxaservice disse dage, men det vil jeg tro er fordi, man ikke tror, det har nogen effekt at klage. Jeg vil opfordre til, at man klager til Silkeborg Kommune, hvis man oplever ringe taxabetjening i weekenderne, så de kan diskutere det med vores lokale taxaselskab.


Ordet er dit