Tip os log ind
Landsholdsspilleren Kasper Dolberg vandt i 2017 en kunstgræsbane, som han besluttede skulle ligge i Voel. Her skriver Voel-drengen autograf i forbindelse med en landsholdssamling.
Foto: Flemming Hansen

Dolberg kommer til indvielse i Voel

Kasper Dolberg fra Voel kommer 21. juni hjem for at indvie den nye kunstgræsbane i byen
07. juni 2019, 09.04

VOEL I 2017 vandt fodboldspillere Kasper Dolberg fra Voel prisen som årets talent i den hollandske liga, Æresdivisionen.

Med prisen fulgte også en særlig kunstgræsbane fra Cruyff Foundation, som er opkaldt efter den nu afdøde hollandske fodboldstjerne Johan Cruyff.

Kasper Dolberg måtte selv vælge, hvor banen skulle placeres. Det bliver i hjembyen Voel.


Cruyff Court

Nu er kunstgræsbanen den 21. juni klokken 15 klar til indvielse, og ved den lejlighed kommer Kasper Dolberg hjem for at deltage i indvielsen af banen, oplyser fodboldklubben GFG Voel.

På dagen afholder Voel Skole idrætsdag sammen med skolerne i Sorring og Resenbro, hvilket betyder, at 600 til 700 børn deltager i åbningen af banen, der hedder Cruyff Court.

Der arrangeres en minifodboldturnering med Kasper Dolberg, og stadionspeaker Leo Christensen vil speake til kampene. Der vil desuden være forskellige andre fodboldaktiviteter.

Prisen for banen er på cirka 1,1 million kroner. Heraf betaler Cruyff-Foundation cirka 560.000 kroner. Resten er betalt af Silkeborg Kommune.


Ordet er dit