Tip os log ind
  • 1/: Thea (til venstre) og Margrethe Puggaard Strand mistede deres nyfødte datter Gro i maj sidste år. Gro blev kun 27 timer gammel og døde på storebror Marius' ni års fødselsdag. For parret er en af de svære ting nu at svare på, hvor mange børn de har, når de møder nye mennesker. For på den ene side vil de gerne fortælle, at de har en datter, som de er stolte af, på den anden side så bliver det alt for sorgfuldt og omfattende at skulle forklare hver gang, at den datter altså er død.
  • 1/: Selvom Gro blev opduceret efter sin død, så aner lægerne ikke, hvorfor hendes hjerte var så ødelagt, at hun ikke kunne overleve. Parret har endnu ikke besluttet, hvor Gros aske skal spredes, da de gerne vil have, at det er et sted, hvor de er sikre på, at de bliver boende i nærheden i fremtiden.
  • 1/: Efter at parret mistede deres datter, blev de tilknyttet en sorggruppe gennem Skejby Sygehus og afdeling Y3, der er en afdeling for døde børn. Parret ses stadig med de øvrige medlemmer i sorggruppen privat, og de kan kun anbefale andre at tage imod al hjælp fra omverdenen, hvis man mister et barn. Parret havde selv lavet en aftale om, at de skulle sige ja til alt. I stuen har de udover Gros hånd- og fodaftryk også en mindehylde med små ting, der minder dem om hende.

Det svære farvel til lille Gro

Margrethe og Thea Puggaard Strand fra Ry måtte i maj sidste år sige farvel til deres kun 27 timer gamle datter Gro. Hun døde i deres fælles favn
03. marts 2018, 20.09

RY Dem, der har siddet med et dødt spædbarn i armene, ved, at den følelse skal føles for at forstå. Ingen ord kan beskrive den smerte. Og ingen ord kan hele...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Ry-Galten