Tip os log ind
  • 1/: Julemanden hygger sig under familiens terrasse med bål og snobrød. Julemanden er et af de nye elementer, der har fundet vej til årets julelys-udstilling, og han er 100 procent hjemmelavet. Julemandens krop er fyldt ud med plastickugler.
  • 1/: Kører man op ad Funder Bakke og drejer hovedet til venstre ved Ærøvej, kan man tydeligt se lysene fra huset på Lyøvej 6 i decembermørket. Går man helt tæt på, kan man også høre, at der bliver spillet julemusik oppe fra terrassen. Lysene bliver tændt hver dag cirka klokken 17 og slukket igen omkring klokken 21. Den 31. december er sidste aften, hvor lysene er tændt.
  • 1/: Stefan Hansen sammen med sin mor, Yvonne Bettina Hansen, og hans papfar, Torben Pedersen. De er trioen bag julelys-udstillingen, der bare har vokset sig større og større for hvert år. Stefan Hansen kommer hvert år hjem for at hjælpe med at sætte de mange lys op.
    Foto: Jesper Rosenquist
  • 1/: Familien på Lyøvej bor på en stejl grund, hvor der udsigt til Lysbro og Silkeborg. I takt med, at den øverste del af haven nu også er blevet taget i brug til julelys-udstillingen, kan den ses på lang afstand.
  • 1/: Julelysene har i år bredt sig til den bagerste del af familiens have, hvor deres juletræ nu har vokset sig så stort, at det også fortjente at blive dekoreret med lys. - Juletræet kan ses fra Lysbro. Måske vi skal investere i en 12 meter høj flagstang, vi også kan hænge lys op i, så det kan ses helt fra Silkeborg, foreslår Yvonne Betina Hansen.

Det begyndte med én lyskæde, men så...

For familien på Lyøvej 6 i Funder er det en tradition at pynte huset op med julelys og invitere naboer til den årlige premiere
07. december 2017, 12.49

FUNDER - Jeg skal altså ikke bo i sådan en pornohytte.Sådan sagde Torben Pedersen, da hans kone op til december 2008, Yvonne Bettina Hansen, kom hjem fra Ikea...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Silkeborg