Tip os log ind
Halsknive er ulovlige, så udover en bøde for hash-besiddelse kan den 35-årige vente en bøde for overtrædelse af våbenloven.

Den sag lugtede lovlig meget - af hash

Appelsin-kanon førte til 35-årig mand, der endte med sigtelser for både hash og ulovligt våben
02. august 2018, 12.00

HAMMEL En appelsin-kanon skabte i aftes utryghed blandt vandrere i Hammel.

Kanonen er et langt plastic-rør, der med gas som drivkraft kan skyde en appelsin - eller alt muligt andet - over 100 meter væk.

Sådan en kanon blev kort før klokken 23 fyret af ud ad et vindue i ejendom i byen, og det fik en forbipasserende til at ringe til politiet.


Lugtede af hash

En patrulje dukkede klokken 22.58 op på adressen. Her var der ganske vist ikke nogen appelsinkanon at se, men en yngre mand stak hovedet ud ad vinduet. Ham ville betjentene gerne tale nærmere med, og de bad ham om at åbne døren. Det gjorde han, og da de kom tættere på, konstaterede politifolkene, at han lugtede af hash.


Hash og halskniv

De fik lov til at gå med ind i lejligheden og bad dens 35-årige beboer om at fremvise, hvad han havde af ulovlige sager. Det indvilgede han i og fremviste en klump hash på 29,7 gram og en halskniv - en lille kniv, der er beregnet til at have hængende om halsen og som kan betjenes med én hånd.

Sådan en kniv er ulovlig, så udover at blive sigtet for overtrædelse af narko-lovgivningen for besiddelse af hash blev den 35-årige sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen.

Såvel hash som kniv blev samtidig konfiskeret.

Den 35-årige nægtede derimod at kende noget til den appelsinkanon, der var årsagen til, at politiet overhovedet blev tilkaldt.

sinn


Ordet er ditMere Ry-Galten