Tip os log ind
 • 1/: Ruslands præsident Vladimir Putin bruger sin udenrigspolitik til at fremstå stærk indadtil i Rusland. Men er han virkelig ved at varme op til Den Kolde Krig 2.0? ?
  Foto: Dmitri Lovetsky/ap /ritzau Scanpix
 • 1/: Tidligere i år blev en forhenværende russisk agent udsat for et giftangreb i England. I dag er de fleste overbeviste om, at Kreml stod bag.
  Foto: Ben Cawthra/LNP/Sipa USA/Ritzau Scanpix
 • 1/: Rusland har de senere år blandet sig markant i verdens gang. Her er det russiske kampfly, som er ved at blive klargjort til at skulle bombe i Syrien. ?
  Foto: Vladimir Isachenkov/AP/Ritzau Scanpix
 • 1/: På relativ kort tid lykkedes det Rusland at intervenere Krim-halvøen i Ukraine. Det har skabt spændinger, som får flere til at tale om den ny version af Den Kolde Krig.
  Foto: Filippo Monteforte/AFP/Ritzau Scanpix

Den Kolde Krig 2.0

De senere år har Rusland opført sig som et land, der er på vej i krig. Annektering af Krim-halvøen og markant indflydelse på konflikten i Syrien er blot nogle af de operationer, som Putin har stået bag. Er Den Kolde Krig på vej tilbage - eller er det meget værre end det?
02. september 2018, 14.55

Det var en opsigtsvækkende oplysning, der slap ud fra mødet i Det Hvide Hus i marts sidste år. Den tyske kansler Angela Merkel var på besøg hos præsident...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Livsstil