Tip os log ind
  • 1/: Særligt hul 12 på golfbanen i Resenbro bliver rost til skyerne for underholdningsværdien for tilskuerne. Her var teestedet rykket frem, så spillerne havde mulighed for at satse og slå på green i ét slag. Og hvis boldene lå på green, så blev der kastet seks gummi-golfbolde ud til publikum, som kunne byttes til øl eller andet drikkeligt.
  • 1/: Spændingen sad uden på tøjet til det sidste. Danske Lukas Bjerregaard var meget tæt på de øverste og endte på en sjetteplads. Men ellers var publikumsfavoritten britiske Lee Westwood.
  • 1/: Thomas Bjørn bliver interviewet til Sky Sports, som havde studie ved 18. hul. Det blev fire store dage for silkeborgenseren, der overraskede ved at spille sig videre til finalerunderne lørdag og søndag.

»Den bedste Made in Denmark«

Promotoren for Made in Denmark, Flemming Astrup, roser Silkeborg og konkluderer, at turneringen i Silkeborg blev den bedste nogensinde
03. september 2018, 11.03

RESENBRO En vellykket golfturnering gik søndag op i en højere enhed.Promotoren for Made in Denmark, Flemming Astrup, håber på, at turneringen vender tilbage...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Sport