Tip os log ind
»Sult« udkommer sandsynligvis på mandag - fire år og to dage efter De Eneste To's første single »Morten« udkom.

De Eneste To er tilbage med »Sult«

Musikalsk nyt fra Peter Sommer og Simon Kvamm
12. august 2014, 10.02

MUSIK Den østjyske superduo De Eneste To (D.E.T.), der består af Nephew-forsanger og Silkeborg-dreng Simon Kvamm og Skanderborg-poeten Peter Sommer, er klar med en ny single.


Singlen, der hedder »Sult«, udkommer med stor sandsynlighed mandag den 18. august - i hvert fald er der lagt et billede af de to herrer på D.E.T.'s Facebookside mandag. På billedet står der kort og godt »Sult, De Eneste To, 18.08.14«.


At der kun er tale om en single underbygges af, at man allerede kan finde »Sult« på musiktjenesten Wimp.


Her kan man se, at sangen varer 3,29 minutter, og at de to musikalske østjyder har fået hjælp til sangskrivningen af trommesalger Klaus Q Hedegaard og guitarist Kenneth Nørby Andersen fra gruppen »The Malpractice«.


Selv om man kan se sangen på Wimp allerede nu, kan den dog ikke downloades endnu.

Peter Sommer og Simon Kvamm har tidligere annonceret, at der kommer et nyt D.E.T.-album, men der er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om, hvornår det udkommer, eller hvad det kommer til at hedde.


Til oktober er det fire år siden, at D.E.T. udgav deres første album »De Eneste To«, der indeholder hitsene »Morten« og »Jeg har ikke lyst til at dø«, og som opnåede platin for 20.000 solgte eksemplarer.


Ordet er dit