Tip os log ind
  • 1/: 18-årige Kristoffer Møller Jensen (V) kan nu prale af at have været om bord på Dannebrog og hilse på dronning Margrethe. - Det var en stor oplevelse. Dannebrog er et fantastisk skib, siger Kristoffer Møller Jensen.
  • 1/: Retspræsidenten for retten i Viborg, Laila Nitschke, som bor i Silkeborg, var også med til receptionen. Hun fulgtes med Erik Pedersen Bentzen. I baggrunden ses direktør i Silkeborg Kommune Lone Lyrskov med hendes ledsager, Michael Jespersen.
  • 1/: Johan Brødsgaard (R) fik sig også en stor oplevelse på Dannebrog og havde iført sig en butterfly. Man skal jo være passende klædt, når man skal til reception hos dronningen af Danmark.
  • 1/: Jan Nielsen havde taget turen til Horsens for at se sin datter, Rebecca Springer Nielsen, gå om bord på Dannebrog. - Det er stort for hende. Hun har været lidt nervøs, siger Jan Nielsen.
  • 1/: Mads Frandsen (V) med sin kæreste, 21-årige Rebecca Springer Nielsen. Hendes far, Jan Nielsen havde taget turen til Horsens for at se sin datter på den røde løber.
  • 1/: Inden gæsterne fik lov til at gå om bord, trak matroserne lige filmen af den røde løber, så den fremstod knaldrød og indbydende.

Byrådet på Dannebrog

Størstedelen af byrådet - med undtagelse af Enhedslisten - og andre lokale var i går til reception på Kongeskibet Dannebrog, som ligger i Horsens
04. september 2018, 12.37

HORSENS Som afslutningen på en god dag for dronning Margrethe i Silkeborg havde hun i aftes inviteret 100 mennesker til reception på Kongeskibet Dannebrog....

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Silkeborg