Tip os log ind
  • 1/: Hanne Jensen, lokalrådsformand for Vinderslev og Omegn Det gør ikke tingene nemmere, at man nu lukker birgerservice. Det er med til at gøre livet mere besværligt for alle. Ikke mindst de ældre, der har brug for hjælp. Det er ringere service og mere centralisering. Der er i øvrigt ikke gjort meget reklame for borgerservice.
  • 1/: Lisette Jessen, formand for Kjellerup Handel og Erhverv Det er skidt at lukke borgerservice. Det er at gå i en dårlig retning. Når folk skal flytte til Kjellerup, så skal der være noget at flytte til Kjellerup for - som en god og velfungerende borgerservice.
  • 1/: Kjeld Andersen, Kjellerup, formand for Ældre Sagen i Kjellerup Nogle af de ældre i området kommer i klemme. Hvis man bor i Knudstrup og skal have ting ordnet i Silkeborg, skal man nærmest tage en dagvogn. Jeg skulle selv have passet ordnet i Silkeborg, fordi man ikke havde den rigtige maskine til det i Kjellerup. Men hvorfor ikke blot flytte maskinen med, når du borgerservice i Silkeborg netop var lukket onsdag. Men så langt havde ingen tænkt.
  • 1/: Edna Fisker, formand for Kjellerup LOkalråd Det er ikke ordentligt, at man lukker borgerservice i Kjellerup. De mennesker, der har fundet frem til borgerservice, er meget tilfredse med det. Men der er ikke anonceret ordentligt for borgerservice. Ordningen har været en velbevaret hemmelighed. Vi har kæmpet meget for at få borgerservice til byen. Det her er ikke en ordentlig behandling.
  • 1/: Linda Lyngsøe, byrådsmedlem for venstre og medlem af Blichergnens Lokalråd Jeg synes, at det er ærgerligt, at den lokale borgerservice forsvinder. Jeg tror, det vil blive vanskeligt for mange især ældre at benytte borgerservice i Silkeborg. Jeg synes, at brugerantallet er OK i forhold til at bevare en lokal borgerservice i Kjellerup.
  • 1/: Svend Thue Damgaard, byrådsmedlem for socialdemokratiet og medlem af Kjellerup Lokalråd

Borgerservice lukker - hvad synes du?

08. november 2018, 19.11

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Kjellerup