Tip os log ind
Stephanie Andersen og Stine Bonde har været målmandsduo i Silkeborg-Voel.
Foto: Martin Ballund

Bjerringbro FH henter ligamålvogter i Silkeborg Voel

Overraskende tilgang til Bjerringbro FH
16. april 2019, 09.45

Håndbold Bjerringbro FHs 1. divisionskvinder får markant forstærkning i næste sæson. For klubben henter den rutinerede Voel-keeper Stephanie Andersen, der har været andenmålmand på ligaholdet i denne sæson.

27-årige Stephanie Andersen er i gang med en fysioterapiuddannelse i Holstebro, og selvom der her været flere bud fra højeste niveau, har hun valgt at kombinere studie- og familielivet med Bjerringbro FH.

- Det passer fint at spille håndbold i Bjerringbro, som i de seneste år har taget et skridt mod et endnu mere elitært udviklings- og træningsmiljø. Aftalen indebærer desuden, at jeg også kan træne med hos Silkeborg-Voel KFUM og dermed fortsat har kontakten til ligaen, siger Stephanie Andersen.

Netop et godt samarbejde mellem Silkeborg-Voel KFUM og Bjerringbro FH har dannet grundlag for aftalen med Stephanie Andersen, og det glæder både Silkeborg-Voel KFUMs træner Jakob Andreasen og Bjerringbro FH-træner Jesper Bangshøi.

Jakob Andreasen har allerede fundet en ny målvogter til næste sæson i profilen Filippa Idéhn, og derfor giver klubskiftet god mening i Voel.

- Det er super fint, at Stephanie kan få masser af ansvar og spilletid i Bjerringbro, og vi har fortsat tæt kontakt med hende, siger Voel-træneren, mens BFH-træner Jesper Bangshøi supplerer:

- Vi får en superkeeper i Stephanie med masser af erfaring fra øverstehylde, og jeg tror vi får den bedste keeper duo i 1. division, siger BFH-træneren med et smil.

For flasker tingene sig for BFH-holdet hedder det liga i næste sæson.


Ordet er ditMere mja.dk